Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Friday, December 30, 2011

obses pada kecantikan...adakah saya?hmmm

2 comments:

  1. Wanita malaysia membelanjakan hampir rm2000 sebulan urk kkecantikan...mungkin ada benarnya.
    Semalam, saya dan suami pergi ke skin renew di seri kembangan. Kami dapat voucer facial rm320 setiap seorg. Hmm first time dpt treatment mcm ni...enjoy sgt.
    Hampir 2 jam mereka mengerjakan wajah kami..habis black and whitehead dikeluarkan...hmmm kami dgr je lah sebab beberapa istilah kecantikan yg x kami fahami...agak malu jugalah sebagi perempuan,saya x pernah perihatin dgn penjagaan wajah...hmmm lepas je keluar dr spa tu (setelahenghabiskan lagi rm399 beli produk mereka dan 3x facial treatment). Agak sakit hati juga sebab duit habis...mujur suami jenis x kisah..alhamdulillah....xpelah sekurang2nya saya faham masalah kulit saya ni..
    Belajar sampai master pun,masih byk benda yg x tahu...hehe azam tahun baru,nak jaga kulit muka saya ni supaya x de jerawat dah...sekurang2nya saya rajin cuci mula...huh boleh ke?

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete